Vil du jobbe i Enua?

Akkurat nå har vi disse stillingene åpne...

Bli med på å utvikle og skape teknologien kanskje naboen din kommer til å bruke.


Cv, søknadsbrev og eventuell portefølje, med aktuell stilling som emne sendes til careers@enua.no.

Vi håper å høre fra akkurat deg!

CFO

En strategisk, innovativ og ambisiøs Finansdirektør, er dette deg?

Som CFO hos Enua, vil du være ansvarlig for å styre alle finansielle aspekter av selskapet, inkludert investeringsstrategi, kapitalforvaltning, likviditetsstyring og finansiell risikostyring.

Supply Chain Manager

Som Logistikk- og Leverandørkjedeleder hos Enua, vil du være ansvarlig for å styre alle aspekter av vår logistikk og leverandørkjede, fra planlegging og innkjøp til distribusjon og levering.

UI/UX designer

Vi er på utkikk etter en dyktig UI/UX-designer for å bli med i vårt dynamiske team i Enua. Vil du spille en sentral rolle i å forme brukeropplevelsen til våre banebrytende produkter, er du på rett plass.

Vi flytter grenser i teknologibransjen, og vi trenger noen med kreativitet og innsikt til å lage intuitive, attraktive og brukervennlige design som gjenspeiler vår innovative ånd.

Hos Enua vil arbeidet ditt direkte påvirke hvordan brukere samhandler med fremtiden for bærekraftig mobilitet. Hvis du er klar til å sette ditt preg på et produkt som forvandler industrien, vil vi gjerne sette fart på reisen din her.

Front end developer

Bli med i vårt oppdrag hos Enua som en Front end utvikler og hjelp oss med å forme det digitale ansiktet til bærekraftig mobilitet.

Vi driver innovasjon i teknologi industrien, og vi trenger en lidenskapelig, dyktig utvikler for å oversette produktet til funksjonelle og tiltalende interaktive apps.
Her vil talentet ditt bidra til å skape og forbedre brukergrensesnittet til våre banebrytende produkter, og sikre høykvalitets grafiske standarder og branding.

I Enua vil du ikke bare utvikle programvare - du vil utvikle erfaringer. Hvis du er klar til å kode fremtiden for bærekraftig transport, og andre kule ting, ønsker vi deg velkommen til å styrke karrieren din hos oss.

Tech support specialist

Gå inn i fremtiden med Enua som Tech Support .
Vi er i forkant av elbilindustrien, og vi ser etter en dedikert profesjonell som kan tilby raske og effektive løsninger på våre kunders potensielle tekniske utfordringer.

Som en del av teamet vårt vil du spille en avgjørende rolle for å sikre at våre innovative produkter yter på topp, og at kundene våre får den best mulige opplevelsen. Din ekspertise vil være ryggraden i tjenesten vår, og sørge for at eventuelle tekniske problemer løses jevnt og effektivt.

Hos Enua vil du være mer enn bare en problemløser – du vil være nøkkelen til kundenes tilfredshet og en viktig del av vårt oppdrag om å transformere bærekraftig mobilitet. Hvis du er klar til å gi energi til karrieren din og gjøre en reell forskjell, vil vi gjerne høre fra deg.

Åpen søknad

... men vi er alltid på utkikk etter gode hoder.

Dersom du ikke finner en stilling som matcher deg 100%, kan du alltid sende oss en åpen søknad.

Cv, søknadsbrev og eventuell portefølje sendes til careers@enua.no.

Vi håper å høre fra akkurat deg!

Slik er det å jobbe hos oss

Velkommen til Enua - hvor innovasjon gir oss energi hver dag, og fremtiden bygges av våre hender.

Vi er et pulserende team som flytter grensene for teknologi, og lager løsninger som revolusjonerer hvordan verden fungerer.
Vårt moderne arbeidsområde, designet for å fremme kreativitet, samarbeid og fryktløs innovasjon, gjenspeiler den banebrytende naturen til arbeidet vårt.
Her utfordres det som kan utfordres, og vi er allergiske mot ord som "umulig" og "men".

Hos Enua vil arbeidet ditt ha en reell, håndgripelig innvirkning, og forme retningen til en bransje på vei til enorm vekst. Du vil ikke bare være en del av et team – du vil være i rota av en bevegelse, som driver verden mot en mer bærekraftig, effektiv og tilkoblet fremtid. Hvis du er klar til å elektrifisere karrieren din, bli med oss ​​på oppdraget for å drive endring og skape en verden som ikke bare er drevet opp, men drevet fremover.
Lag produktet naboen din bruker, hos Enua.