Informasjon til forhandlere

Ønsker du å selge Enuas produkter?

En invitasjon til forhandlere

Hos Enua har vi en misjon om å revolusjonere bransjen for EV lading med våre innovative og smarte ladeløsninger.
Vi er aktivt på utkikk etter motiverte og engasjerte forhandlere som deler vår visjon om å gjøre EV-lading mer praktisk, kostnadseffektivt og miljøvennlig.

Hvis du er lidenskapelig opptatt av bærekraftig teknologi og ønsker å være en del av en spennende vekstreise, inviterer vi deg til å vurdere å bli en forhandler av Enua-produkter.

Hvorfor samarbeide med Enua?

Som en Enua-forhandler vil du ha muligheten til å selge vår banebrytende Enua Charge, en bærbar og smart EV-lader som er anerkjent for sine unike funksjoner og brukervennlig design. Dette produktet møter ikke bare en voksende etterspørsel i EV-markedet, men gir også en løsning på noen av de mest presserende utfordringene EV-eiere står overfor i dag. Dette vil fungere i samarbeid med Enua WallMount.

Her er hvorfor et partnerskap med Enua er en unik mulighet:

Innovative produkter: Våre produkter er i forkant av EV-teknologi, designet for å gjøre lading enklere og mer effektivt.

Voksende marked: Med den globale overgangen mot elektriske kjøretøy, er etterspørselen etter smarte og bærbare ladere som Enua Charge satt til å vokse eksponentielt.

Støtte til forhandlere: Vi tilbyr omfattende støtte til våre forhandlere, inkludert produkt opplæring, markedsføringsmateriell og et dedikert forhandlerstøtteteam.

Konkurransedyktige marginer: Vårt forhandlerprogram er designet for å være lønnsomt, og tilbyr konkurransedyktige marginer på produktsalg.
Bli med oss i å forme fremtiden for EV-lading

Vi er glade for å samarbeide med forhandlere som deler vår lidenskap for innovasjon og bærekraft.

Hvordan bli en forhandler

Hvis du er interessert i å bli en Enua-forhandler, vennligst fyll ut vårt forhandlersøknadsskjema eller ta kontakt med xx xx. Etter mottak av søknaden din, vil et medlem av teamet vårt kontakte deg for å diskutere de neste trinnene.